Logo magazínu

Nejkřupavější nádivka: tipy pro dokonalý výsledek!

5 / 10
Prohlédnout znovu

Nejkřupavější nádivka: tipy pro dokonalý výsledek!

Dokonale křupavá nádivka je ozdobou stolu. | iStock
Nádivku ještě před pečení potřete sádlem. | Mall.cz
Pečivo je lepší uleželé, ideálně včerejší. | iStock
Místo mléka použijte k namočení pečiva kuřecí vývar. | iStock
Do nádivky můžete využít několik druhů masa, skvěle se hodí slanina a kuře. | iStock
Špenát je nejen zdravý, ale také velmi chutný. | iStock
Žloutky a bílky oddělte, z bílků vyšlehejte sníh, nádivka díky němu bude jemnější. | iStock
Kmín je skvělý proti nadýmání a zároveň podporuje správné zažívání. | iStock
Pár stroužků česneku dodá nádivce říz. | iStock
Strouhanku můžete použít na vysypání formy, ale i do samotné nádivky. | iStock