Nejkřupavější nádivka: tipy pro dokonalý výsledek!
2
/
10
Prohlédnout znovu
Nejkřupavější nádivka: tipy pro dokonalý výsledek!
Dokonale křupavá nádivka je ozdobou stolu.
|
iStock
Nádivku ještě před pečení potřete sádlem.
|
Mall.cz
Pečivo je lepší uleželé, ideálně včerejší.
|
iStock
Místo mléka použijte k namočení pečiva kuřecí vývar.
|
iStock
Do nádivky můžete využít několik druhů masa, skvěle se hodí slanina a kuře.
|
iStock
Špenát je nejen zdravý, ale také velmi chutný.
|
iStock
Žloutky a bílky oddělte, z bílků vyšlehejte sníh, nádivka díky němu bude jemnější.
|
iStock
Kmín je skvělý proti nadýmání a zároveň podporuje správné zažívání.
|
iStock
Pár stroužků česneku dodá nádivce říz.
|
iStock
Strouhanku můžete použít na vysypání formy, ale i do samotné nádivky.
|
iStock