Lilková pomazánka s názvem Baba Ganoush: Připravte si dip z pečených lilků podle Koko
4
/
9
Prohlédnout znovu
Lilková pomazánka s názvem Baba Ganoush: Připravte si dip z pečených lilků podle Koko
Orientální dip Baba Ganoush servírujte s čerstvým pita chlebem
|
Mall
Lehce pikantní pomazánka z pečeného lilku chutná skvěle se sušenými rajčaty
|
Mall
Na tuto pomazánku nepotřebujete mnoho surovin
|
iStock
Orientální předkrm z lilků můžete ozdobit dle své chuti
|
iStock
Baba Ganoush dochuťte citronovou šťávou
|
iStock
Bylinek přidejte podle vaší chuti, stačí je na jemno nasekat
|
iStock
Lilek upečte v troubě nebo, pokud si troufáte, na plameni u plynového sporáku
|
iStock
Na olivovém oleji nešetřete
|
iStock
Tahini pasta už je dnes v obchodech běžně k dostání
|
iStock