Polévky s houbami: Poctivé české recepty na hovězí, liškajdu i falešnou dršťkovou
1
/
9
Prohlédnout znovu
Polévky s houbami: Poctivé české recepty na hovězí, liškajdu i falešnou dršťkovou
Hustou houbovou polévku můžete klidně podávat i jako hlavní jídlo
|
iStock
Kdo by nemiloval poctivou domácí bramboračku. Hotovou polévku ještě dozdobte nasekaným čerstvým libečkem
|
F.O.O.D.
Jako vložku do kysela umíchejte vajíčka na cibulce
|
F.O.O.D./Marek Bartoš
Pokud lišky v lese nenajdete, můžete je koupit i na trzích, počítejte ale s vyšší cenou
|
iStock
Zkuste jednou místo vaření maso do polévky nejdřív upéct v troubě. Polévka tím získá úplně jinou chuť
|
F.O.O.D.
Krémovou houbovou polévku dochuťte trochou smetany a dozdobte na másle orestovanými houbami
|
iStock
Nebojte se čerstvé houby do polévky nakrájet na větší kusy
|
iStock
Kulajda je nejlepší z čerstvých hub, v zimě ale klidně použijte dopředu namočené houby sušené
|
iStock
Při přípravě krémové houbové polévky klidně místo vývaru použijte mléko
|
iStock