Retro pomazánky na chlebíčky a jednohubky: 5 tradičních receptur podle ČSN norem
Který chlebíček je ten Váš nejoblíbenější?
|
profimedia
Kromě přes husté kovové sítko prolisovaného tvarohu pak do liptovské pomazánky patří našlehané máslo, mléko, najemno nakrájená cibule, mletá sladká paprika a sůl
|
iStock
Sardinková pomazánka skvěle chutná na vece, rohlíku, ale třeba i krajíci voňavého kváskového chleba
|
iStock
Dáváte-li přednost lehčím a svěžím tvarohovým pomazánkám, zkuste tu s taveným sýrem, zjemněnou máslem
|
iStock
Třenou nivu skvěle doplňuje například hroznové víno, vlašské ořechy nebo čerstvé či kompotované mandarinky a ananas
|
iStock
Sardinková pomazánka skvěle chutná na vece, rohlíku, ale třeba i krajíci voňavého kváskového chleba
|
istock
Nejen dospělí, ale i děti si oblíbí jemnou, lehkou a nadýchanou pomazánku z poctivé dušené vepřové šunky, vymíchaného másla a smetany na vaření, dochucenou špetkou sladké mleté papriky, pepřem a solí
|
iStock
Který chlebíček je ten Váš nejoblíbenější?
|
Vladimír Blažek
Tou nejoblíbenější, stále žádanou a běžně prodávanou, je pomazánka z pikantního českého sýra s modrou plísní uvnitř
|
iStock
Sardinková pomazánka skvěle chutná na vece, rohlíku, ale třeba i krajíci voňavého kváskového chleba
|
iStock
Dáváte-li přednost lehčím a svěžím tvarohovým pomazánkám, zkuste tu s taveným sýrem, zjemněnou máslem
|
iStock