Kynuté těsto 6x jinak: Ořechový závin, koblížky, skořicová bábovka i plněné rohlíčky
4
/
12
Prohlédnout znovu
Kynuté těsto 6x jinak: Ořechový závin, koblížky, skořicová bábovka i plněné rohlíčky
Báječně chutnají moravské koláčky, které kromě ovoce na povrchu mají ještě tvaroh uvnitř
|
iStock
Závin z kynutého těsta můžete ještě na povrchu posypat drobenkou a ve finále dozdobit ještě polevou
|
iStock
Rohlíčky z kynutého těsta vypadají složitě, udělat je ale zvládne každý
|
iStock
Šneky můžete naplnit ořechy, mákem, skořicí nebo třeba pudinkem
|
iStock
Kdo by nemiloval typický český moučník, jakým jsou nadýchané pocukrované koblížky
|
iStock
Obdobou našich koblih jsou bavorské vdolečky, které místo marmelády uvnitř mají na povrchu povidla a šlehaný tvaroh
|
iStock
Stále populárnější jsou také donuty, americké koblihy s dírou, které hezky vypadají především díky různý polevám a pestrému zdobení
|
iStock
Nejen na Velikonoce pak z kynutého těsta můžete upéct mazanec
|
iStock
Koláčky z kynutého těsta jsou nestárnoucí klasika
|
iStock
Plněné rohlíčky můžete dát dětem do školy k svačině
|
iStock
Věnec z kynutého těsta nejen báječně vypadá, ale i chutná
|
iStock
Kynuté těsto je v Česku oblíbené. Už naše prababičky z něj vytvářely nejednu dobrotu
|
iStock