Logo magazínu

Valentýnské dezerty z redakční kuchyně: Zahřejte u srdce pekanovým koláčem s čokoládou nebo dortem se slaným karamelem

1 / 9
Prohlédnout znovu

Valentýnské dezerty z redakční kuchyně: Zahřejte u srdce pekanovým koláčem s čokoládou nebo dortem se slaným karamelem

Chystáte se na svatého Valentýna připravit romantickou večeři při svíčkách? V tom případě se neobejdete bez originálního dezertu | F.O.O.D.
Koláč s kandovanými citrony a citronovým krémem | F.O.O.D.
Pekanový koláč s bourbonem a čokoládou | F.O.O.D.
Ultračokoládový vláčný korpus a máslový krém se slaným karamelem. Připravte horký čaj, zažehněte oheň v krbu a zakrojte do dortu, který sladce hřeje u srdce a jasně říká: Miluji tě | F.O.O.D.
Dort se slaným karamelem ozdobte oblíbenými medovými plástvemi honeycomb | F.O.O.D.
Blíží se svátek zamilovaných, který je neodmyslitelně spojen s výjimečnými dezerty. Využijte této příležitosti a překvapte svou drahou polovičku sladkou tečkou na závěr romantické večeře | F.O.O.D.
Tuhle sladkost si můžete připravit dopředu a nalámanými střepy ozdobit jakýkoliv dezert. Uchovejte ji v dobře těsnící krabici ve spíži, kde není vlhko. Tam vydrží v kondici až do příštího pečení | F.O.O.D.
Sladký korpus mramorového dortu s čokoládovou polevou pak perfektně osvěží krém z mascarpone a krémového sýra | F.O.O.D.
Už máte únorové číslo časopisu F.O.O.D.? | F.O.O.D.