Logo magazínu

Jak správně zamrazit potraviny? Praktický návod, díky kterému už nic nepřijde nazmar

2 / 13
Prohlédnout znovu

Jak správně zamrazit potraviny? Praktický návod, díky kterému už nic nepřijde nazmar

Potraviny vydrží v mrazáku i několik měsíců. | iStock
Potraviny vydrží v mrazáku i několik měsíců. | iStock
Při teplotě -18 °C vydrží maso v mrazáku maximálně šest měsíců. | iStock
Potraviny můžete zamrazit v plastových nádobách nebo uzavíratelných sáčcích. | iStock
Potraviny můžete zamrazit v plastových nádobách nebo uzavíratelných sáčcích. | iStock
Video se připravuje ...
Mražení potravin | iStock
Jahody | iStock
Mrazák | iStock
Mrazák | iStock
Mrazák | iStock
Video se připravuje ...
Bylinky můžete zmrazit v tvořítkách na led. | iStock