Jak správně zamrazit potraviny? Praktický návod, díky kterému už nic nepřijde nazmar
1
/
13
Prohlédnout znovu
Jak správně zamrazit potraviny? Praktický návod, díky kterému už nic nepřijde nazmar
Potraviny vydrží v mrazáku i několik měsíců.
|
iStock
Potraviny vydrží v mrazáku i několik měsíců.
|
iStock
Při teplotě -18 °C vydrží maso v mrazáku maximálně šest měsíců.
|
iStock
Potraviny můžete zamrazit v plastových nádobách nebo uzavíratelných sáčcích.
|
iStock
Potraviny můžete zamrazit v plastových nádobách nebo uzavíratelných sáčcích.
|
iStock
Video se připravuje ...
Mražení potravin
|
iStock
Jahody
|
iStock
Mrazák
|
iStock
Mrazák
|
iStock
Mrazák
|
iStock
Video se připravuje ...
Bylinky můžete zmrazit v tvořítkách na led.
|
iStock