Fialky milovala i císařovna Sissi: Zkuste je kandované, v sorbetu nebo ve voňavých lívancích
5
/
16
Prohlédnout znovu
Fialky milovala i císařovna Sissi: Zkuste je kandované, v sorbetu nebo ve voňavých lívancích
Fialky můžete využít i v kuchyni.
|
iStock
Fialky, které chcete jíst, sbírejte jen na čistých místech.
|
iStock
Císařovna Sissi fialky milovala.
|
iStock
Fialky si můžete i usušit a pak z nich vařit čaj.
|
iStock
Čerstvé nebo kandované fialky jsou krásná jedlá ozdoba.
|
iStock
Kandování fialek
|
iStock
Kandování fialek
|
iStock
Kandování fialek
|
iStock
Fialkový cukr
|
iStock
Video se připravuje ...
Fialkový cukr
|
iStock
Zmrzlina s fialkami
|
iStock
Fialkové želé
|
iStock
Sorbet
|
iStock
Fialkové lívance
|
iStock
Fialky jsou krásné, jedlé a léčivé.
|
iStock