Logo magazínu

Fialky milovala i císařovna Sissi: Zkuste je kandované, v sorbetu nebo ve voňavých lívancích

2 / 16
Prohlédnout znovu

Fialky milovala i císařovna Sissi: Zkuste je kandované, v sorbetu nebo ve voňavých lívancích

Fialky můžete využít i v kuchyni. | iStock
Fialky, které chcete jíst, sbírejte jen na čistých místech. | iStock
Císařovna Sissi fialky milovala. | iStock
Fialky si můžete i usušit a pak z nich vařit čaj. | iStock
Čerstvé nebo kandované fialky jsou krásná jedlá ozdoba. | iStock
Kandování fialek | iStock
Kandování fialek | iStock
Kandování fialek | iStock
Fialkový cukr | iStock
Video se připravuje ...
Fialkový cukr | iStock
Zmrzlina s fialkami | iStock
Fialkové želé | iStock
Sorbet | iStock
Fialkové lívance | iStock
Fialky jsou krásné, jedlé a léčivé. | iStock