Logo magazínu

Na začátku, nebo na konci vaření? Naučte se tři jednoduchá pravidla, kdy přidávat koření a bylinky

5 / 10
Prohlédnout znovu

Na začátku, nebo na konci vaření? Naučte se tři jednoduchá pravidla, kdy přidávat koření a bylinky

Kdy přidávat koření a bylinky do jídla? | iStock
Video se připravuje ...
Některé druhy koření je dobré nejdříve krátce orestovat, aby se uvolnilo jejich aroma. | iStock
Některé druhy koření se přidávají v průběhu vaření. | iStock
Čerstvé bylinky se většinou přidávají až na konci. | iStock
Bylinky s tužšími listy, například bobkový list, můžete vařit déle. | iStock
Čerstvou bazalku přidávejte až na úplném konci. Vařením by zhořkla. | iStock
Kopr by se také neměl vařit, přidejte ho až na konci. | Istock
Video se připravuje ...
Pepř se přidává až na konci. | iStock