Moc slané, kyselé nebo pálivé? Triky, jak zachránit každé jídlo
1
/
8
Prohlédnout znovu
Moc slané, kyselé nebo pálivé? Triky, jak zachránit každé jídlo
Jak zachránit moc pálivé nebo přesolené jídlo?
|
iStock
Naštěstí existuje několik chytrých triků, jak se z takové situace elegantně dostat a zachránit chutný pokrm.
|
iStock
Video se připravuje ...
Každý z nás to někdy zažil – při vaření nás strhne vášeň pro koření, nebo se nám ruka se solí nechtěně „utrhne“.
|
iStock
Najednou stojíme nad hrncem a přemýšlíme, jak zachránit překořeněné nebo přesolené jídlo, které jsme s láskou připravovali.
|
iStock
Video se připravuje ...
I příliš kořeněné jídlo se dá ještě zachránit
|
iStock
Taky se vám stalo, že jste přesolili polévku nebo jiné jídlo?
|
iStock