Logo magazínu

Moc slané, kyselé nebo pálivé? Triky, jak zachránit každé jídlo

3 / 8
Prohlédnout znovu

Moc slané, kyselé nebo pálivé? Triky, jak zachránit každé jídlo

Jak zachránit moc pálivé nebo přesolené jídlo? | iStock
Naštěstí existuje několik chytrých triků, jak se z takové situace elegantně dostat a zachránit chutný pokrm. | iStock
Video se připravuje ...
Každý z nás to někdy zažil – při vaření nás strhne vášeň pro koření, nebo se nám ruka se solí nechtěně „utrhne“. | iStock
Najednou stojíme nad hrncem a přemýšlíme, jak zachránit překořeněné nebo přesolené jídlo, které jsme s láskou připravovali. | iStock
Video se připravuje ...
I příliš kořeněné jídlo se dá ještě zachránit | iStock
Taky se vám stalo, že jste přesolili polévku nebo jiné jídlo? | iStock