Užijte si babí léto s F.O.O.D. piknikem v Olomouci, festivalem skvělé kuchyně

7. září 2017 • 12:13

Časopis F.O.O.D. oslavil 10 let a na své narozeniny pořádá báječnou oslavu ve formě pikniku se skvělým jídlem, pitím i zábavou. Nenechte si ho ujít v sobotu 9. září v Olomouci v Korunní pevnůstce.

Již posedmé pro vás časopis F.O.O.D. pořádá F.O.O.D. piknik. Vstup je zdarma, protože je to zároveň narozeninová oslava časopisu, který tak oslaví své desáté výročí.

Zásadní info: Kdy: 9. 9. 2017 v Olomouci – Korunní pevnůstka, od 11 do 18 hodin

Více na: http://foodpiknik.recepty.cz/

F.O.O.D. piknik je každoroční festival dobrého jídla, proto se kromě vlastního pikniku můžete těšit na české farmáře i prodejce. Na padesáti stáncích budou v Olomouci vonět speciality, v Praze, kde se minulý víkend pořádal první letošní F.O.O.D. piknik, šly na dračku burgery, ale v masové konkurenci obstál i stánek s pravou španělskou paellou od El Romero, zabodovaly i Avocado street bistro, pravé palačinky z Galetky nebo slovenská specialita pagáčky z pekárny pod Vyšehradem. Divoženka rozlévala limonádu, mohli jste okusit všechny možné druhy vína nebo pravý český cider ze Ciderie Kliment ze Všenor.

Prohlédněte si fotky z pražského pikniku:

V Olomouci na vás čeká i nové pivo Bruncvík, které najdete na stánku číslo 1 společnosti Kaufland Česká republika, která je generálním partnerem F.O.O.D. pikniku. K pivu můžete na stánku zakousnout grilované maso a klobásky z masokombinátu Modletice a výborné pomazánky K-take it veggie. Dopřejte si lahodná vína privátní značky Kultura VINI, která vám představí someliérka Zuzana Menšíková. V Praze Kaufland na pikniku rozdal 200 l vína, 100 l piva, 230 kg grilovaného masa a klobásek a 170 kg pomazánek. 

Podívejte se na reportáž z pražského pikniku:

Video se připravuje ...

V rámci celodenního programu vás čekají:
• Kuchařská show známých šéfkuchařů
• Živá hudební vystoupení
• Velký dětský koutek
• Piknikové koše plné dobrot za speciální cenu
• Ochutnávky produktů od partnerů
• Stánky s produkty českých kulinářů a farmářů
• Chill out zóna