Nejlepší recepty na vánoční punč: Připravte si tradiční nealkoholický, jasmínový nebo orientální
5
/
12
Prohlédnout znovu
Nejlepší recepty na vánoční punč: Připravte si tradiční nealkoholický, jasmínový nebo orientální
Vánoční punč
|
iStock
Vánoční punč s kořením a pomerančem
|
iStock
Do punče se kromě alkoholu přidává i koření a ovoce
|
iStock
Nealkoholický ovocný punč
|
iStock
Punč s alkoholem by se nikdy neměl vařit, jen zahřívat, aby z něj alkohol nevyprchal
|
iStock
Koření je důležité, většinou se používá skořice, hřebíček, kardamom nebo anýz
|
iStock
Na oslazení punče lze použít i zkrystalizovaný cukr na dřívku zvaný kandys
|
iStock
Tmavý kandys má příjemně karamelovou příchuť
|
iStock
Základem punče bývá červené nebo bílé víno
|
iStock
Kromě vína se používá také rum
|
iStock
Video se připravuje ...
Video se připravuje ...