Variace na jahodové knedlíky: Recepty jako od babičky, pro lenochy i fajnšmekry
2
/
12
Prohlédnout znovu
Variace na jahodové knedlíky: Recepty jako od babičky, pro lenochy i fajnšmekry
Jahodové knedlíky z tvarohového těsta
|
iStock
Jahodová klasika – knedlíky posypané tvarohem a cukrem a přelité máslem.
|
iStock
Z těsta můžete udělat i neplněné knedlíky a podávat je s jahodovou omáčkou.
|
iStock
Když budete jahodové knedlíky podávat jako dezert, obalte je v nasucho opražených mletých oříšcích
|
iStock
Na knedlíky se snažte vybrat přibližně stejně velké jahody a po umytí je dobře osušte.
|
iStock
Knedlíky mohou být i neplněné, podávané s jahodovou omáčkou
|
iStock
Kynuté jahodové knedlíky jsou skvělé posypané strouhaným tvarohem a cukrem a přelité rozpuštěným máslem.
|
iStock
Z kynutého těsta můžete udělat jeden větší dezertní knedlík.
|
iStock
Kynuté jahodové knedlíky se smetanou, cukrem a mletou skořicí
|
iStock
Jahodové knedlíky můžete udělat i z odpalovaného těsta
|
iStock
Jahodové knedlíky můžete místo posypání tvarohem přelít vanilkovou omáčkou
|
iStock
Video se připravuje ...