Jahodový džem: Recept na klasiku, s rebarborou, mangem, chilli, vanilkou i bez vaření
1
/
11
Prohlédnout znovu
Jahodový džem: Recept na klasiku, s rebarborou, mangem, chilli, vanilkou i bez vaření
Jahodový džem
|
iStock
Na džem vyberte jen hezké a neporušené plody
|
iStock
Větší jahody nejdříve překrojte na menší kousky
|
iStock
Jahody neobsahují moc pektinu. Pokud nepřidáte želírovací přípravek, musí se džem vařit déle.
|
iStock
Zkuste kombinaci jahod a manga
|
iStock
Oblíbený je jahodový džem s rebarborou
|
iStock
Zajímavá je kombinace jahod s nakládaným zeleným pepřem
|
iStock
Domácí jahodový džem
|
iStock
Jahodový džem si vychutnáte k snídani na chlebu
|
iStock
Nebo na palačinkách
|
iStock
Video se připravuje ...