Logo magazínu

Jahodový džem: Recept na klasiku, s rebarborou, mangem, chilli, vanilkou i bez vaření

1 / 11
Prohlédnout znovu

Jahodový džem: Recept na klasiku, s rebarborou, mangem, chilli, vanilkou i bez vaření

Jahodový džem | iStock
Na džem vyberte jen hezké a neporušené plody | iStock
Větší jahody nejdříve překrojte na menší kousky | iStock
Jahody neobsahují moc pektinu. Pokud nepřidáte želírovací přípravek, musí se džem vařit déle. | iStock
Zkuste kombinaci jahod a manga | iStock
Oblíbený je jahodový džem s rebarborou | iStock
Zajímavá je kombinace jahod s nakládaným zeleným pepřem | iStock
Domácí jahodový džem | iStock
Jahodový džem si vychutnáte k snídani na chlebu | iStock
Nebo na palačinkách | iStock
Video se připravuje ...