Linecké těsto a tajemství jeho neodolatelné křehkosti
1
/
14
Prohlédnout znovu
Linecké těsto a tajemství jeho neodolatelné křehkosti
Video se připravuje ...
Video se připravuje ...
Linecké sušenky chutnají báječně naplněné jak rybízovou zavařeninou, tak citronovým krémem
|
F.O.O.D.
Máslo na linecké těsto musí být vychlazené
|
iStock
Linecké těsto můžete připravit také např. z jemně mleté špaldové mouky
|
iStock
Mandlovo-citronové linecké sušenky ozdobené čokoládou a pistáciemi
|
F.O.O.D.
Do tmavého lineckého těsta s ořechy se často přidává mletá skořice nebo muškátový oříšek
|
iStock
Žloutky linecké těsto krásně zvláční
|
iStock
Dřeň z vanilkového lusku těsto úžasně provoní
|
iStock
Linecké cukroví je možné připravit také v bezlepkové variantě
|
F.O.O.D.
Linecké cukroví potažené čokoládovou polevou chutná báječně
|
iStock
Vlašské ořechy se výtečně hodí do těst i náplní
|
iStock
Pro lepší aroma vyzkoušejte do lineckého těsta přidat čerstvě nastrouhanou citronovou kůru
|
iStock
Výtečně chutná také makové linecké
|
iStock