Velikonoční beránek: Proč ho pečeme a jak upéct toho nejlepšího?
1
/
22
Prohlédnout znovu
Velikonoční beránek: Proč ho pečeme a jak upéct toho nejlepšího?
I klasický beránek má mnoho podob, které mu vtiskne forma a také druh těsta.
|
iStock
Video se připravuje ...
Moučník v podobě beránka se stal nedílnou součástí velikonoční tabule.
|
iStock
Beránek se salkem
|
tatramleko.cz
Nemáte formu na beránka? I tak si ho můžete na Velikonoce upéct!
|
iStock
Kynutý beránek bez formy
|
F.O.O.D.
Velikonoční beránek podle časopisu F.O.O.D.
|
F.O.O.D.
Beránek ze šlehačky
|
F.O.O.D.
Video se připravuje ...
Citronovo-makový beránek
|
F.O.O.D.
Banánoví mini beránci
|
F.O.O.D.
Ořechový beránek
|
F.O.O.D.
Nádivkový beránek
|
F.O.O.D.
Máte rádi muffiny? Ozdobte je na Velikonoce jako malé beránky.
|
iStock
Nebo také z plněných šneků z těsta
|
iStock
Děti si jistě oblíbí beránka z měkkých bonbonů.
|
iStock
S netradičním beránkem můžete přivítat jaro stejně jako s tím klasickým z formy.
|
iStock
Beránky můžete upéct i v podobě perníčků.
|
iStock
Jejich zdobení bude bavit i ty nejmenší.
|
iStock
Beránci symbolizují také nevinnost a čistotu.
|
iStock
A co takhle beránci z bílé čokolády pro koledníky?
|
iStock
Beránek s bílou čokoládou, ozdobený třeba ještě kokosem bude vypadat úchvatně.
|
iStock