Utopenci, nejlepší, co znáte! Jak je naložit, aby byl výsledek dokonalý?
3
/
11
Prohlédnout znovu
Utopenci, nejlepší, co znáte! Jak je naložit, aby byl výsledek dokonalý?
Domácí utopenci
|
profimedia.cz
Na domácí utopence vybírejte kvalitní špekáčky, ne buřty!
|
Profimedia
Špekáčky nařízněte podélně a naplňte
|
Profimedia
Beraní rohy, feferonky, nebo chilli? Naplňte si utopence tím, co máte rádi.
|
Profimedia
Naložené utopence nechte odležet nejméně týden, aby do sebe nasákly všechny chutě.
|
profimedia.cz
Utopence si nejlépe vychutnáte s dobrým čerstvým chlebem a někdo i s pivem.
|
profimedia.cz
Utopenci podle Dity P.
|
www.ditap.cz
Poznáte rozdíl mezi buřtem a špekáčkem? Po čem v obchodě sáhnout?
|
iStock
Někdy se špekáčky nakládají i nakrájené na kolečka.
|
Profimedia
Video se připravuje ...
Video se připravuje ...