Nejlepší recepty z F.O.O.D. pikniku: Naučte se meruňkové knedlíky, buddha bowl nebo kefírový koláč podle profíků
5
/
32
Prohlédnout znovu
Nejlepší recepty z F.O.O.D. pikniku: Naučte se meruňkové knedlíky, buddha bowl nebo kefírový koláč podle profíků
Lukáš Čížek, Lukáš Hejlík a děti pomáhající při přípravě meruňkových knedlíků
|
F.O.O.D.
F.O.O.D. piknik
|
F.O.O.D. piknik
Markétina buddha bowl září všemi barvami
|
F.O.O.D.
Tuňáka nechte smažit maximálně minutu, aby měl křupavý povrch, ale uvnitř zůstal syrový
|
F.O.O.D.
Karolínin koláč s mákem, švestkami a drobenkou
|
F.O.O.D.
Misky hojnosti, které mohli ochutnat návštěvníci pikniku
|
F.O.O.D.
Navštívili jste stánek redakce?
|
F.O.O.D.
Cuketové muffiny bez mouky od Dariny Křivánkové
|
F.O.O.D.
Díky svému vzdělání ví Karolína přesně, co se stane uvnitř těsta, když se "něco" smíchá s "něčím"
|
F.O.O.D.
Tuňákové tataki, které připravoval Gianfranco Coizza
|
F.O.O.D.
Dobroty ve stanu redakce časopisu F.O.O.D. z kuchyně šéfredaktorky Dariny
|
F.O.O.D.
Darina Křivánková, bývalá filmová kritička, je dnes šéfredaktorkou časopisu F.O.O.D.
|
F.O.O.D.
Restování tuňáka na tuňákové tataki
|
F.O.O.D.
Děti jsou v Gourmet Academy vítány
|
F.O.O.D.
Zapojit děti do vaření je důležité, aby jim jídlo chutnalo
|
F.O.O.D.
Gianfranco vede kurzy italské kuchyně pro děti i dospělé a jeho recepty jsou naprosto dokonalé
|
F.O.O.D.
Markéta Pavleje, foodblogerka a jedna z nejlepších českých fotografek jídla
|
F.O.O.D.
Gianfranco Coizza připravuje tuňákové tataki
|
F.O.O.D.
Buddha bowl je "miska hojnosti", patří tam cokoliv, co máte rádi
|
F.O.O.D.
Zaujal vás recept šéfredaktorky časopisu F.O.O.D. Dariny nebo se na vás na F.O.O.D. pikniku nedostalo? Pusťte se do něj doma!
|
F.O.O.D.
Příprava kefírového koláče podle receptu Karolíny, foodblogerky a editorky webu Recepty.cz
|
F.O.O.D.
Ovocné knedlíky jsou tak trochu dětské jídlo, s kterým si každý neseme do dospělosti jen ty nejlepší vzpomínky
|
F.O.O.D.
Lukáš Čížek je jedním z lektorů dětských kurzů vaření v Gourmet Academy
|
F.O.O.D.
Tuňákové tataki od Gianfranca Coizzy
|
F.O.O.D.
Markéta "Kitchenette" Pavleje působí také jako lektorka kurzů vaření v Gourmet Academy
|
F.O.O.D.
Karolína Fourová vysvětlila divákům, jaký je rozdíl mezi kypřicím práškem a kuchyňskou sodou
|
F.O.O.D.
Děti se na F.O.O.D. pikniku při vaření skvěle bavily
|
F.O.O.D.
Co si děti na pódiu "navařily", to si také snědly
|
F.O.O.D.
F.O.O.D. piknik nebyl jenom o dospělých a pro dospělé. Myslelo se i na děti, a to jak při vaření, tak mimo pódium
|
F.O.O.D.
Gianfranco Coizza je rodilý Ital, který vás na kurzech v Gourmet Academy naučí vařit skutečnou italskou kuchyni
|
F.O.O.D.
Gianfranco Coizza, lektor kurzů v Gourmet Academy
|
F.O.O.D.
Meruňkové knedlíčky od lektora Gourmet Academy, Lukáše Čížka
|
F.O.O.D.