Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste fermentovaný oves jako zdravou snídani
2
/
16
Prohlédnout znovu
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste fermentovaný oves jako zdravou snídani
Kaše z fermentovaných ovesných vloček
|
iStock
Domácí kysané zelí
|
iStock
Kimči je doslova zázračný životabudič.
|
iStock
Miso pasta je skvělá nejenom do polévky.
|
iStock
Kefír je zdravý a plný vitaminů. Ne nadarmo se mu říká tekuté zlato.
|
iStock
Kombuchu můžete před podáváním dochutit i ovocnou šťávou.
|
iStock
Kombucha patří mezi fermentované výrobky, u nichž je velká pravděpodobnost, že migrénu spustí.
|
iStock
Video se připravuje ...
Tempeh se vyrábí z fermentovaných sójových bobů.
|
iStock
Fermentovat se dá i naklíčený oves.
|
iStock
Z naklíčeného fermentovaného ovsa se vyrábí zdravý dezert Ovsánek.
|
Se souhlasem Semix Pluso
Ovsánek se dá koupit i ve verzi s vysokým obsahem bílkovin.
|
Se souhlasem Semix Pluso
Video se připravuje ...
Na přípravu kaše použijte mleté ovesné vločky, které stačí zalít vodou a nechat stát při pokojové teplotě 8–12 hodin.
|
iStock
Kaši z fermentovaných ovesných vloček můžete doplnit i sušeným ovocem.
|
iStock
Příprava kaše z fermentovaných ovesných vloček je velmi jednoduchá a můžete si ji doplnit podle vlastní chuti.
|
iStock