Logo magazínu

Meruňkové knedlíky podle Josefa Maršálka: Tvarohové těsto nechává odpočinout a používá meruňky i s peckou

2 / 13
Prohlédnout znovu

Meruňkové knedlíky podle Josefa Maršálka: Tvarohové těsto nechává odpočinout a používá meruňky i s peckou

Meruňkové knedlíky posypané strouhaným tvarohem a moučkovým cukrem a přelité máslem | FoodTeam/Foodies/Profimedia.cz
Tvarohové knedlíky jsou rychlé a jednoduché. | Kulinarni studio BAUER MEDIA/ Imagefood BM/ Profimedia.cz
Video se připravuje ...
Cukrář Josef Maršálek | Profimedia.cz
Na posypání můžete použít i trochu mleté skořice. | Kulinarni studio BAUER MEDIA/ Imagefood BM/ Profimedia.cz
Výborné jsou i knedlíky z kynutého těsta. | František Provazník/Ifood SM/Profimedia.cz
Příprava meruňkových knedlíků z tvarohového těsta | Kulinarni studio BAUER MEDIA/ Imagefood BM/ Profimedia.cz
Z těsta udělejte váleček. | Kulinarni studio BAUER MEDIA/ Imagefood BM/ Profimedia.cz
Nakrájejte ho na stejné kousky a do každého zabalte meruňku. | Kulinarni studio BAUER MEDIA/ Imagefood BM/ Profimedia.cz
Někdo plní knedlíky vypeckovanými meruňkami, Josef Maršálek radí pecku nechat, protože dodá ovoci aroma | Kulinarni studio BAUER MEDIA/ Imagefood BM/ Profimedia.cz
Místo pecky můžete do každé meruňky dát kousek marcipánu nebo kostku cukru, pokud je ovoce kyselejší. | Kulinarni studio MAFRA/ Imagefood BM/ Profimedia.cz
Knedlíky můžete posypat i mákem. | Kulinarni studio MAFRA/ Imagefood BM/ Profimedia.cz
Josef Maršálek nedávno vydal novou knihu – Sklizeno. | Profimedia.cz