Meruňkové knedlíky podle Josefa Maršálka: Tvarohové těsto nechává odpočinout a používá meruňky i s peckou
Meruňkové knedlíky posypané strouhaným tvarohem a moučkovým cukrem a přelité máslem
|
FoodTeam/Foodies/Profimedia.cz
Tvarohové knedlíky jsou rychlé a jednoduché.
|
Kulinarni studio BAUER MEDIA/ Imagefood BM/ Profimedia.cz
Video se připravuje ...
Cukrář Josef Maršálek
|
Profimedia.cz
Na posypání můžete použít i trochu mleté skořice.
|
Kulinarni studio BAUER MEDIA/ Imagefood BM/ Profimedia.cz
Výborné jsou i knedlíky z kynutého těsta.
|
František Provazník/Ifood SM/Profimedia.cz
Příprava meruňkových knedlíků z tvarohového těsta
|
Kulinarni studio BAUER MEDIA/ Imagefood BM/ Profimedia.cz
Z těsta udělejte váleček.
|
Kulinarni studio BAUER MEDIA/ Imagefood BM/ Profimedia.cz
Nakrájejte ho na stejné kousky a do každého zabalte meruňku.
|
Kulinarni studio BAUER MEDIA/ Imagefood BM/ Profimedia.cz
Někdo plní knedlíky vypeckovanými meruňkami, Josef Maršálek radí pecku nechat, protože dodá ovoci aroma
|
Kulinarni studio BAUER MEDIA/ Imagefood BM/ Profimedia.cz
Místo pecky můžete do každé meruňky dát kousek marcipánu nebo kostku cukru, pokud je ovoce kyselejší.
|
Kulinarni studio MAFRA/ Imagefood BM/ Profimedia.cz
Knedlíky můžete posypat i mákem.
|
Kulinarni studio MAFRA/ Imagefood BM/ Profimedia.cz
Josef Maršálek nedávno vydal novou knihu – Sklizeno.
|
Profimedia.cz