Naučte se grilovat maso jako profík: Tipy šéfkuchaře, jak připravit kuře, hovězí steak i ryby, aby byly dokonalé
4
/
11
Prohlédnout znovu
Naučte se grilovat maso jako profík: Tipy šéfkuchaře, jak připravit kuře, hovězí steak i ryby, aby byly dokonalé
Maso na grilu
|
iStock
Hovězí maso grilujte nejdříve zprudka a pak ho dopečte při nižší teplotě.
|
Pixabay
Na grilu můžete upéct i celé kuře pomocí techniky spatchcock, tedy naplacato
|
F.O.O.D.
Ryby můžete grilovat na speciálním grilovacím prkénku, díky kterému se nerozpadnou a získají lepší chuť.
|
iStock
Pokud máte kvalitní maso, nepotřebujete na jeho ochucení moc ingrediencí.
|
Pixabay
Menší kusy masa můžete grilovat i na jehle.
|
Pixabay
Video se připravuje ...
Kořenicí směs vetřete rukou do masa.
|
iStock
Na ochucení masa si můžete připravit suchou kořenicí směs, takzvaný rub.
|
iStock
Šéfkuchař CrossCafe Luboš Martínek
|
Se souhlasem CrossCafe
Video se připravuje ...