Logo magazínu

Naučte se grilovat maso jako profík: Tipy šéfkuchaře, jak připravit kuře, hovězí steak i ryby, aby byly dokonalé

4 / 11
Prohlédnout znovu

Naučte se grilovat maso jako profík: Tipy šéfkuchaře, jak připravit kuře, hovězí steak i ryby, aby byly dokonalé

Maso na grilu | iStock
Hovězí maso grilujte nejdříve zprudka a pak ho dopečte při nižší teplotě. | Pixabay
Na grilu můžete upéct i celé kuře pomocí techniky spatchcock, tedy naplacato | F.O.O.D.
Ryby můžete grilovat na speciálním grilovacím prkénku, díky kterému se nerozpadnou a získají lepší chuť. | iStock
Pokud máte kvalitní maso, nepotřebujete na jeho ochucení moc ingrediencí. | Pixabay
Menší kusy masa můžete grilovat i na jehle. | Pixabay
Video se připravuje ...
Kořenicí směs vetřete rukou do masa. | iStock
Na ochucení masa si můžete připravit suchou kořenicí směs, takzvaný rub. | iStock
Šéfkuchař CrossCafe Luboš Martínek | Se souhlasem CrossCafe
Video se připravuje ...