Recepty ze švestek nasladko i naslano. Zkuste povidla bez míchání, koláč i marinádu
3
/
10
Prohlédnout znovu
Recepty ze švestek nasladko i naslano. Zkuste povidla bez míchání, koláč i marinádu
Nejrychlejší způsob, jak na knedlíky? Z těsta vyválejte silnější váleček a z něj potom odkrajujte kousky těsta, do kterých zabalíte švestky
|
istock
Švestkový koláč vám připomene dětství strávené u babičky
|
iStock
Hotová povidla poznáte hlavně podle toho, že jsou hustá. Za lžící by v hrnci měla zůstávat rýha
|
istock
Grilované švestky ve slanině můžete připravit z čerstvých švestek i sušených naložených ve víně
|
istock
Švestkový závin chutná nejlépe s hruškami a skořicí
|
istock
Švestky se skvěle hodí k pikantnímu. Výborně budou chutnat s grilovaným vepřovým i s drůbeží
|
istock
Knedlíky obalené ve strouhance s trochou pomerančové kůry skvěle chutnají i vypadají
|
istock
Zralé švestky jsou plně vybarvené a měkké. Zároveň jsou plné vitamínů, před zimou tělo nabijí a pomůžou i zbavit se stresu
|
istock
Švestkové buchty hned po vytažení z trouby potřete trochou rumu s vodou a cukrem, aby neztvrdly
|
iStock
Klasický koláč s drobenkou chutná skvěle, ať už máte po ruce jakékoliv ovoce
|
istock