Čokoládové dezerty podle Josefa Maršálka: Oslaďte si život lahodnými řezy, nadýchanou pěnou nebo brownies
4
/
14
Prohlédnout znovu
Čokoládové dezerty podle Josefa Maršálka: Oslaďte si život lahodnými řezy, nadýchanou pěnou nebo brownies
Buchty po ránu – čokoláda
|
David Kundrát/Czech News Center/CNC/Profimedia, Česká televize
Josef Maršálek a Tereza Bebarová v pořadu Buchty po ránu
|
Eva Koňaříková, Česká televize
Čokoládové brownies s lískovými oříšky
|
Eva Koňaříková, Česká televize
Čokoládové brownies s lískovými oříšky
|
Eva Koňaříková, Česká televize
Brownies se dají udělat i s bílou čokoládou
|
iStock
Čokoládové řezy
|
Česká televize
Čokoládové řezy
|
Česká televize
Na pečení jsou ideální čokoládové pecky, můžete ale použít i klasickou tabulkovou čokoládu. rozlámanou nebo nasekanou na kousky
|
iStock
Čokoládová pěna se sušenkami a ovocem
|
Česká televize
Mleté pistácie můžete nahradit jinými oříšky – lískovými, vlašskými, pekanovými nebo třeba mandlemi.
|
iStock
Čokoládovou pěnu si můžete ozdobit podle vlastní chuti.
|
iStock
Čokoládová pěna
|
iStock
Video se připravuje ...
Video se připravuje ...