Kuře na grilu: 5 způsobů, jak ho připravit, aby byl výsledek perfektní!
1
/
16
Prohlédnout znovu
Kuře na grilu: 5 způsobů, jak ho připravit, aby byl výsledek perfektní!
Kuře pečené na plechovce se jen rozpadá
|
časopis F.O.O.D.
Na kuřecí špízy bude skvělá citrusová marináda
|
iStock
Grilované kuře dejte do čerstvých housek a máte pohoštění na piknik
|
časopis F.O.O.D.
Kuřecí maso skvěle chutná s citrony
|
iStock
Kuřecí maso nechte v marinádě odpočívat alespoň 30 minut předtím, než ho položíte na gril
|
iStock
Kuře pečené naplacato nikdy nebude nedopečené
|
iStock
Chcete-li se vyhnout typicky lepkavé kůži upečeného kuřete, nechte ji ošlehat plameny až 5 minut před koncem grilování
|
iStock
Křídla otáčejte na grilu častěji než stehna nebo prsa
|
iStock
Marináda pomůže koření to pořádně rozbalit
|
iStock
Křidýlka namáčejte do dipu nebo domácího kečupu
|
iStock
Kuře pečené naplacato se lépe propeče
|
iStock
Kuřecí křídla na sobě nemají příliš masa, to je ale dokonale jemné a šťavnaté
|
iStock
Pečené kuře doplňte vychlazeným pivem a domácími hranolky
|
iStock
Marinádu na křídla nebo stehýnka natírejte štětcem během pečení
|
iStock
Kuře pečené na plechovce bude šťavnaté a voňavé
|
iStock
Grilovaná křídla podle našeho receptu si zamilujete
|
iStock