7 osvědčených rad, jak na odpalované těsto
5
/
13
Prohlédnout znovu
7 osvědčených rad, jak na odpalované těsto
Věnečky z odpalovaného těsta zvládnete i doma!
|
Profimedia
Profiterolky
|
iStock
Odpalované těsto se před pečením ještě vaří, takzvaně odpaluje
|
iStock
Do těsta se po prochladnutí zapracovávají jedno po druhém vejce
|
iStock
Těsto se pak stříká pomocí cukrářského sáčku na plech s papírem na pečení
|
iStock
Větrníku s karamelovou polevou neodoláte!
|
Profimedia
Video se připravuje ...
Věneček naplňte žloutkovým krémem nebo šlehačkou.
|
Profimedia
Profiterolky můžete naplnit nebo jen přelít rozpuštěnou čokoládou.
|
iStock
Francouzské éclairs se také vyrábí z odpalovaného těsta.
|
iStock
Francouzské éclairs se také vyrábí z odpalovaného těsta.
|
iStock
Plněné profiterolky
|
iStock
Video se připravuje ...